automas expert logo
agentia_imobiliara
   Despre AUTOMAS Produsele AUTOMAS Serviciile AUTOMAS Constructii civile Galerie foto - Obiective Agentia Imobiliara Automas Contact AUTOMAS
Gama de Produse
 sisteme invelitori
 sisteme PVC
 sisteme usi
 sisteme drenaj
Aluplast Gealan
Hunter Lindab
Gerard Porta Doors
Rehau Kommerling
 Str. Sapientei Nr. 2A, Sector 5,
Bucuresti
Mobil: 0744 333 599,
office@automas.ro


Agentia Imobiliara - Automas Expert - Cheia e la noi!

Visul tau la doar 3 pasi!


Bun venit in sectiunea dedicata Agentiei Imobiliare – Automas Expert! Contactandu-ne va veti putea face o imagine asupra conceptiei noastre privind investitiile imobiliare.

Agentia Imobiliara din cadrul Automas Expert este interesata sa ofere servicii profesioniste utilizand principiul interactionarii directe cu clientii săi. Astfel odata ce a fost depusa cererea sau oferta de imobil /teren, clientul va fi contactat cu promptitudine de catre echipa pusa la dispozitie de catre societate pentru a discuta si stabili toate detaliile.

Dorinta noastra este de a avea un numar cat mai mare de clienti multumiti. Astfel, ne luam angajamentul de a oferi clientilor nostri un serviciu de consultanta de specialitate cu promptitudine, profesionalism si eficienta.

Stiind ca impartasim increderea clientilor in serviciile noastre, va asiguram ca dorinta noastra este sa concretizam visele dumneavoastra.


Pentru a posta un anunt, va rugam sa completati campurile de mai jos in concordanta cu tipul anuntului dumneavoastra.

Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Va multumim.

Cerere / Oferta - Pasul 1

Selectarea tipului anuntulu Completarea anuntului Completarea datelor personale

Oferta/Cerere

Tip Anunt : Oferta
*sau
Cerere
Design & Concept by PlasmaFactory.net Copyright ©2005 AMC Expert Trade. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Design&Concept by PlasmaFactory.net