automas expert logo
parteneri
   Despre AUTOMAS Produsele AUTOMAS Serviciile AUTOMAS Constructii civile Galerie foto - Obiective Agentia Imobiliara Automas Contact AUTOMAS
Gama de Produse
 sisteme invelitori
 sisteme PVC
 sisteme usi
 sisteme drenaj
 Str. Sapientei Nr. 2A, Sector 5,
Bucuresti
Mobil: 0744 333 599,
office@automas.ro

Parteneri Automas Expert

In urma unei atente si indelungate selectii pentru clientii sai, Automas Expert s-a decis asupra unor produse apartinand unor marci de renume mondial cu o variata gama intru a multum itoate exigentele dumneavoastra. Acesti parteneneri sunt:


Aluplast

Sistemul PVC - ALUPLAST pentru ferestre si usi, importat exclusiv din Germania si Austria, este optiunea ideala pentru confortul dumneavoastra.

aluplast


Gealan

Sinteza ideala intre frumusete si functionalitate, ferestrele Gealan dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor – pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale.

gealan


Lindab

Lindab este un concern international cu sediul in Båstad, Suedia care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii.

lindab


Hunter Plastics

Hunter Plastics, datorita calitatii produselor oferite, si-a castigat locul sau ca lider in Marea Britanie pe piata produselor de drenaj.

hunter


Gerard

Brandul GERARD reprezinta calitatea garantata a AHI ROOFING din Noua Zeelanda, inovatorul tipului de tigla metalica ALUZINC cu acoperire din piatra naturala.

gerard


Kommerling

Firma Kömmerling Kunststoff Gmbh, parte integranta a concernului HTTroplast AG, este in prezent numarul 1 in lume ca volum de piata detinut in domeniul sistemelor de tamplarie PVC.

kommerling


Rehau

Rehau este partener pentru aproape toate ramurile economice cum ar fi de ex. industria automobilelor, constructii civile, tehnica cladirilor, industria electrotehnica, drumuri si constructii subterane, tehnica sanitara si pentru incalzire, tehnica medicala, industria mobilei si multe altele.

rehau


Porta-Doors

Valoarea estetica a usilor Porta consta in calitatea superioara a finisajelor, design-ului interesant si tehnologiei speciale de finisare a canturilor. Efectul dezvoltarii dinamice consta in introducerea in productiea usilor de interior plane, vopsite si acoperite cu laminat, ce corespund tendintelor arhitecturii moderne.

porta doors
Design & Concept by PlasmaFactory.net Copyright ©2005 AMC Expert Trade. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Design&Concept by PlasmaFactory.net